Kategorier
postnord

Derfor bør du tilbyde Postnord pakkeshop til dine kunder

Hvis du, ligesom mange andre erhvervsdrivende, lever af at få sendt pakker, dele og varer til dine kunder, bør du gøre det så nemt som muligt for dem. Jo lettere de har ved at få fat i deres varer, og jo flere muligheder de har for at vælge afhentning, jo bedre er du stillet overfor dine konkurrenter.

Mange webshop indehavere begår den fejl, at de kun tilbyder levering med én leverandør. Det er ikke sikkert at denne leverandør kan tilgodese alle dine kunders behov, og derfor bør du have flere muligheder til rådighed.

Hvordan får du tilvalgt Postnord Pakkeshop?

Det er nemt og enkelt at få tilmeldt dig til Postnord pakkeshop løsning. Det eneste du skal, er faktisk at integrere den almindelige fragtløsning – og herefter får din kunde automatisk mulighed for at vælge pakkeshop som standardlevering når de skal vælge en leveringsmetode.

Hvis du sender pakker internt, kan du oprette dig som bruger under deres modtagerflex løsning, hvor du nemt kan vælge hvilken postnord pakkeshop du vil gøre brug af.

Alt dette betyder, at du meget enkelt kan tilbyde dine kunder denne løsning, uden at du behøver lave for meget om i din nuværende arbejdsproces.

Hvilke fordele er der ved at bruge Postnord Pakkeshop?

I dag stiller forbrugerne flere krav end nogensinde før. For nogle få år siden, var det helt acceptabelt at der gik over en uge før man fik sin levering. Det var bare ”prisen” for at handle online, og spare penge på købet.

I dag er det imidlertid en anden snak. Flere og flere steder forventes det at man får levering indenfor 2-3 hverdage, eller endda samme-dags levering når man bestiller. Samtidig vil folk betale færre og færre penge for fragten, hvilket igen betyder at det er vigtigt at man har den skarpeste løsning.

Hvis du tilbyder dine kunder at hente deres varer i en Postnord pakkeshop, har du direkte adgang til et landsdækkende netværk, med over 1.500 afhentningssteder. Mange af disse steder er centralt placerede, og over 300 af dem ligger endda i direkte forbindelse med indkøbsmuligheder. Det er en oplagt mulighed for dine kunder at vælge denne løsning, idet de alligevel skal forbi dagligvarebutikken.

Hvad koster det at bruge Postnord pakkeshops?

Når du sender pakker med andre fragtfirmaer, kan du ofte komme ud for at det koster ekstra at blive tilmeldt til en pakkeshop tjeneste.

Det er en af de ting vi kalder for en ”skjult” afgift. Det vil sige, at det er noget man bør regne med i sin pris, selvom dine kunder ikke gør brug af det. Heldigvis koster en Postnord pakkeshop løsning ikke ekstra, så det behøver du ikke bekymre dig om her.

Det gode ved det er, at du har en fast pris på hvad din levering kommer til at koste dig – uden at skulle bekymre dig om eventuelle ekstra opkrævninger. Din kunde kommer heller ikke til at blive opkrævet, hvis de afhenter i en Postnord Pakkeshop. Her er der egentlig mere tale om en indbygget service.

Det smarte ved det er, at du kun skal fokusere på én ting når du bestiller din levering. Resten er så at sige op til kunden. Dine kunder kan vælge at få leveret til en pakkeshop efter eget valg, hvilket igen giver øget fleksibilitet. Det sikrer både at du ikke behøver bruge unødig tid på flere fragtløsninger der i princippet kan det samme, men du er samtidig sikret at dine kunder får alle de muligheder de har behov for. På denne måde kan de selv vælge den form for levering der passer bedst til dem.

Postnord pakkepost

 At dine kunder kan vælge deres ”perfekte” løsning virker måske irrelevant for dig som butiksindehaver. Det er dog vigtigt at huske på, at dine kunders behov ændrer sig lige så ofte som dine. Mange vil gerne få leveret deres pakker på arbejdsadressen frem for på hjemmeadressen, eller i en pakkeshop nær deres faste supermarked, frem for at skulle finde en kiosk i den anden ende af byen. Hvad der lige præcis er vigtigt for netop din kunde, er ikke så relevant – det vigtigste er at bide mærke i, at du med denne løsning kan tilbyde dine kunder en fleksibel leveringsmetode, uden at du behøver foretage dig noget. Det sikrer at dine kunder får deres varer som de gerne vil, og at du sparer tid i dagligdagen.

Selvom det ikke koster ekstra at benytte sig af en postnord pakkeshop, kan der dog ofte være besparelser at hente ved at holde dig opdateret med priserne. En god forhåndsregel er at tjekke priserne via vores beregner på vores hjemmeside – og hvis du ofte sender pakker i nogenlunde samme størrelser, så kan du endda spare endnu mere, ved at bestille et større parti pakkelabels af gangen. Det kommer ikke til at påvirke den service du kan tilbyde dine kunder, og de vil stadig kunne afhente varerne i deres foretrukne Postnord pakkeshop – du kan bare ofte få en større besparelse, ved at købe flere labels ad gangen.